+
:
x
%
=
>
wp7288ccfd.png
wpfaa7772d_0f.jpg
wp98e0965c.png
wp7cdf5306_0f.jpg

financieel administratieve dienstverlening

+ ADMINISTRATIEVE VERWERKING

+ BELASTINGAANGIFTE

+ RAPPORTAGE

wp12935a5c_0f.jpg

Alle ondernemers zijn wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden. En er bestaat een bewaarplicht van zeven jaar. Het is bovendien een goed gebruik om alle nota’s goed te bewaren. Denkt u daarbij steeds aan de waarde die uw nota’s vertegenwoordigen! Zonder een juiste nota kunt u bijvoorbeeld geen voorbelasting in aftrek brengen.

 

top

Uw goede en overzichtelijke administratie is bovendien belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Door het goed bijhouden van uw financiële administratie heeft u steeds inzicht in uw kosten en opbrengsten. En kunt u verantwoorde beslissingen nemen aangaande de noodzakelijke bedrijfsuitgaven en investeringen. Zo kunt u dus eventueel tijdig bijsturen.

U hebt steeds de keuze tussen zelf (deels) te gaan boekhouden of om ons in te schakelen. Uw eigen boekhouder op afroep heeft veel voordelen en geeft een zee aan rust. Wij houden voor u alle fiscale regels en aangiftemomenten bij. Door deze handelwijze en onze pro-actieve houding, worden problemen met De Belastingdienst tot een minimum beperkt.

Maak van uw administratie geen ondergeschoven kindje. Besteedt er veel tijd en aandacht aan of laat ons voor u werken. Uw boekhouding is bij ons in goede handen!

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte aan.

 

wp00000000.png

Administratie

Volgens de fiscus bestaat uw administratie uit alle gegevens over uw onderneming. Het maakt daarbij niet uit of u deze op papier of digitaal vastlegt. In de eerste plaats gaat het om alle inkoopnota’s uw bankafschriften, kosten- en verkoopnota’s. Maar ook uw correspondentie, agenda’s, offertes en kladberekeningen en overige notities en back-ups horen hierbij. Daarnaast is het van belang dat uw administratie binnen redelijke termijn door de fiscus controleerbaar is.

Bewaren is geld besparen

Als er bij controle door de fiscus wordt geconstateerd dat uw administratie niet aan de gestelde eisen voldoet, of zelfs helemaal niet wordt bijgehouden kan dat nare gevolgen hebben voor de hoogte van de aanslag Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting. De inspecteur kan uw administratie verwerpen en u een ambtshalve aanslag opleggen. Doorgaans is een dergelijke aanslag hoger dan na een normale aangifte.

Ambtshalve Aanslag

 

Overzichtelijke Bedrijfsvoering