+
:
x
%
=
>
wp7288ccfd.png
wpfaa7772d_0f.jpg
wp98e0965c.png
wp7cdf5306_0f.jpg

financieel administratieve dienstverlening

+ ADMINISTRATIEVE VERWERKING

+ BELASTINGAANGIFTE

+ RAPPORTAGE

wp12935a5c_0f.jpg

Wegwijzers

G.J. Pricker Administratiedeskundige MKB levert financieel administratieve diensten en fiscale diensten voor het midden en kleinbedrijf. De nadruk ligt op het kleinbedrijf/microbedrijf. Ongeacht de bedrijfstak.

Deskundig, integer, betrokken, transparant, onafhankelijk en kleinschalig van opzet.

Die kleinschaligheid geeft ons een hoge mate van flexibiliteit en stelt ons in staat om direct en adequaat in te spelen op uw wensen.

 

Over ons

Al onze diensten bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Zo is bijvoorbeeld het uurtarief voor verwerking slechts € 35,--. Naar keuze kunt u onze diensten afnemen op declaratiebasis of volgens prijsafspraak na offerte. Onze transparante declaraties gaan steeds vergezeld met duidelijke specificaties van werkzaamheden en gewerkte tijd.

 

Wij kunnen uw wegwijzers zijn op uw fiscale weg in ondernemers land.

Uw gehele administratie en fiscale zaken kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Ook als u (voorlopig) liever  zelf uw boekhouding ter hand wilt nemen, kunnen we u met raad en daad bijstaan. Ervaar de rust van een goede administratie en neem vandaag nog contact op!

Europese definitie midden- en kleinbedrijf (2005)

Kleinbedrijf: minder dan 50 werknemers, een jaaromzet van maximaal 10 miljoen euro of een jaarlijks balanstotaal kleiner of gelijk aan 10 miljoen euro.


Middenbedrijf: minder dan 250 werknemers, een jaaromzet van hoogstens 50 miljoen euro of een jaarlijks balanstotaal kleiner of gelijk aan 43 miljoen euro.
 

Microbedrijf: minder dan 10 werknemers, een jaaromzet van hoogstens 2 miljoen euro of een jaarlijks balanstotaal kleiner of gelijk aan 2 miljoen euro.

Aantrekkelijke tarieven!

En transparante nota’s!

wpfd053202_0f.jpg